Candice's profiel

Gebruikersnaam: Candice
Leeftijd:31
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Blond
Oogkleur:Blauw
Lengte:160 cm
Gewicht:49 Kg
Geschoren:Getrimt
Roker:Nee

person_pin Beschrijving

Ik ben een mooie geile sexy vrouw met een lekker strak, een geschoren en een lekker nat kutje. Ik ben geil op aandacht, Ik hou ook van mooie spullen en mooie geile lingerie. Pijpen kan ik als de beste dat kan ik heerlijk en lekker diep. Zal ik daarbij heerlijk spugen op jouw lul en zal ik jou laten klaarkomen als geen ander? Slikken en porno kijken, mezelf betasten, laten klaarkomen en jou gek maken wat zeg jij daarvan? Grote lullen, kleine lullen, donker of blank, Het maakt mij echt niet uit welke maat of kleur. Wanneer ben jij onlinr?

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Latex
Buiten
Anaal
Deepthroat
Lichte bondage
Dominante
Kleine tieten
Smerige praat
Spanking
billendame49 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
billendame49
Hallo mannen ik ben Aletta en ik zoek een man die houdt van billen. Die lekker mijn billen wil voelen met zijn handen en me een klap erop wil geven.
's-Gravendeel's-Gravendeel, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 56 | Hetero
BrendaLikker uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
BrendaLikker
Mijn naam is Brenda En kan heel goed pijpen ben rijp in seks en sta voor alles open , ik wil heel veel dingen nog experimenteren. Ben een hele tijd al droog en kan het niet meer volhouden ben opzoek naar iemand die met me naar bed zou willen gaan , i...
VlissingenVlissingen, Zeelandlocation_on
Vrouw | 31 | Hetero
Kiekbox uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Kiekbox
Een getrimd kutje die ook nog eens nat is, en ernaar verlangt om een lekkere pik te voelen. Mijn dildo is wel aan vervanging toe, die is versleten door het vele gebruik. Wil jij mijn nieuwe speelgoed worden, heb jij nou wat ik zoek?
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 41 | Hetero
Latitia uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Latitia
Altijd maar geil is ook maar lastig als je helemaal alleen bent, en om nou elke keer een dildo te pakken is ook zo standaard na een tijdje. Heb jij een lekkere pik die mijn kutje of kontje kan vullen?
HoornHoorn, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
charl0o0tte uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
charl0o0tte
Haaai !! Jij ben een lekkere jonge vent met veel potentie op seksueel gebied, en je kunt alles aan. Wij gaan samen onze geilste fantasieën uit laten komen zonder tegenstribbelen. Heb je interesse? Of klinkt dit niet goed voor je? Kusjes
GoudaGouda, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 28 | Hetero