Kuyukai's profiel

Gebruikersnaam: Kuyukai
Leeftijd: 57
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Geslacht: Man
Beschrijving
Nog geen beschrijving opgegeven.

Kuyukai's profiel

Gebruikersnaam: Kuyukai
Leeftijd: 57
Land: Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Geslacht: Man

Of
Stuur een cadeau
Nog geen foto's uitgewisseld

Ook deze dikke vrouwen zoeken nu contact

Zonderbh, vrouw 27 jaar zoekt contact in Noord-Brabant

Ik ben heel blij met mijn leven, doordat ik dingen kan doen die ik eerder niet kon doen. Ik kan kopen wat ik wil, ik kan reizen naar waar ik maar wil. Ik ben hier op zoek naar mijn wederhelft, mijn beste vriend, reizende part..

Bigmama, vrouw 30 jaar zoekt contact in Noord-Holland is online

Is het waar dat mannen van grote vrouwen houden, want ik ben een van ze en kan niemand vinden , ben jij een man die van een grote vrouw houdt contact me gauw.

Brave, vrouw 49 jaar zoekt contact in Limburg

Elk potje heeft z'n dekseltje, en ik zoek het mijne. Dame met stevige vormen en weinig taboes. Geen berichten om te trollen aub, ik weet dat ik te dik ben, afslankadvies heb ik niet nodig.

Eleonora , vrouw 41 jaar zoekt contact in Noord-Brabant

ik ben een grote dame dus het is moeilijk om mannen te vinden die een vrouw willen hebben die een beetje extra is, ik ben bezig met me zelf met een dildo en dat wordt uit eindelijk saai want je wilt wel lekker vlees in je vo..

Daphne36, vrouw 40 jaar zoekt contact in Groningen

Ik ben sociaal, zorgzaam, lief, gevoel voor droge humor, ben open minded, sportief, recht door zee, een levensgenieter, een doener, ga graag er op uit met vrienden, maar kan ook heerlijk genieten van bank hangen. Ik sta met m..

StridjeSpreid, vrouw 62 jaar zoekt contact in Antwerpen

Ben jij die jonge , volwassen man die mij nog een lekkere beurt komen geven zal ? Ik ben namelijk wel getrouwd. Maar mijn man kan niet meer klaarkomen en ik mis dit zo hard.. Wil dit wel echt discreet want wil niet dat mijn m..