Lidewij-geil's profiel

Gebruikersnaam: Lidewij-geil
Leeftijd:48
Land:Nederland
Provincie:Noord-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Bruin
Geschoren:Ja

person_pin Beschrijving

Ik krijg vrij regelmatig de vraag te horen of ik vrijgezel ben. Dat is toch wel een mooi compliment. maar ik heb er nooit wat mee gedaan. Toch maar eens een keer proberen! Ja weet je , om een lang verhaal kort te maken hou ik het gewoon lekker simpel ! Mensen noemen mij spontaan, soms een mega babbelaar. Geef mij een onderwerp en ik kan de oren van je hoofd af lullen. Een man met een goed luisterend oor, want je zal er wel eentje nodig hebben ;) Maar natuurlijk niet alleen luisterend, maar ook zelf een leuke babbel heeft. Een zachte tong is overigens ook een pre. Je kunt wel raden waarom;)

Is op zoek naar

Man, Hetero, 18-25, 26-35, 36-54

Tags

Oraal
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
Rijp
Buiten
Anaal
Kleine tieten
Emmaliefff uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Emmaliefff
Ben Emma ben 19 en heb pas 2x echt sex gehad nu wil ik meer ervaring op doen wat ik zoek is knappe gozer stoer uiterlijk gespierd mag wel tattoos enzo hebben geen nerd of watje maar echt stoere bink
HaaksbergenHaaksbergen, Overijssellocation_on
Vrouw | 26 | Hetero
BettyBooB uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
BettyBooB
Mijn ouders konden het niet weten toen ze mij Bettina hebben genoemd dat ik zo "Betty Boob" zou worden, maar geinig is het wel toch? Er worden wel vaker grapjes over gemaakt en ik kan er ook wel om lachen! Heb jij grote handen?
BeverenBeveren, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
Bigtits uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bigtits
Ik ben Odette ik lig al een tijdje alleen in een groot bed en daar wil ik graag verandering in brengen door hier een leuke man te leren kennen. Ben jij het alleen zijn ook zat dan wil ik met jou in contact komen.
NieuwenhoornNieuwenhoorn, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 60 | Hetero
Antonia12-06-1969 uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Antonia12-06-1969
Ik heb het bijna opgegeven dit is dan ook mijn laatste poging een leuke man te vinden. Ik trek alleen maar rare mannen aan die veel te extreme wensen hebben waar mijn voorkeur niet ligt.
BorsbeekBorsbeek, Antwerpenlocation_on
Vrouw | 54 | Hetero
Vlinder24 uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
Vlinder24
Hi, ben een spontane en lieve meid, het lijkt me leuk iemand te ontmoeten, die voor verassingen open staat... Op het eerste gezicht lijk ik verlegen, maar als je me beter leert kennen kruip ik uiteindelijk wel uit mn schild! :) Wat voor een leuke jon...
BeuningenBeuningen, Gelderlandlocation_on
Vrouw | 31 | Hetero