Gebruikersnaam: Annika
Leeftijd: 28
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Geslacht: Vrouw
Sexualiteit: Hetero
Relatie: Single
Beschrijving
Veel mensen vragen wel eens of ik niet liever zou afvallen en ook dun zou zijn. Om eerlijk te zijn heb ik daar vroeger toen ik nog wat jonger was er wel eens over nagedacht en het ook wel echt geprobeerd. Het lukt me alleen niet om zo mooi slank te blijven en ik merkte dat ik er ook niet heel gelukkig van werd. Sinds een paar jaar heb ik die gedachten dus maar losgelaten en geniet ik lekker van mijn leven als plus-size partyanimal (lees het met een knipoog). Ik ben wel een beetje een alternatieve dame als ik het zo kan zeggen. Ik heb een paar piercings in mijn gezicht en ook op een ander plekje waar je misschien wel mag komen en een paar tatoeages. Als je zin hebt om eens een wijntje te drinken met me dan hoop ik dat je me een leuk berichtje stuurt. Groetjes!
Gebruikersnaam: Annika
Leeftijd: 28
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Geslacht: Vrouw
Sexualiteit: Hetero
Relatie: Single

Of
Stuur een cadeau
Nog geen foto's uitgewisseld

Ook deze dikke vrouwen zoeken nu contact

Abramina, vrouw 28 jaar zoekt contact in Flevoland is online

Hoihoi! Mijn aller eerste poging op een sexdate site :) Ik wist niet o het wel iets voor mij zou zijn maar ik zie wel, Mannen ouder dan 45 hoeven niet te reageren want dat vind ik echt te oud, 40 gaat nog net maar lieer mann..

Afrogirl, vrouw 28 jaar zoekt contact in Noord-Holland is online

Lekker vol noem ik mezelf altijd. Heb goede rondingen. Heb qua leeftijd enzo weinig voorkeur. Als je eens met een donkere jonge dame wil daten sta ik open voor je. en zullen we eens zien waar het op uit draait..

Dolophardlopen, vrouw 32 jaar zoekt contact in Overijssel

Ik ben sandra, een vlotte meid van 32 jaar . Aangezien het de magische leeftijd van 30 begin te naderen wordt het nu toch wel eens tijd dat ik echt serieus op zoek ga naar mijn andere helft zeg maar. Ik vermaak me best in mij..

SletDiana, vrouw 24 jaar zoekt contact in Limburg

Ik slaap nog met mijn knuffel maar het zou voor mij toch wel een stukje spannender worden als er gewoon eens een lekkere man naast me in bed kroop.

Bigtits, vrouw 55 jaar zoekt contact in Zuid-Holland

Ik ben Odette ik lig al een tijdje alleen in een groot bed en daar wil ik graag verandering in brengen door hier een leuke man te leren kennen. Ben jij het alleen zijn ook zat dan wil ik met jou in contact komen.

Zachteborsten, vrouw 20 jaar zoekt contact in Noord-Brabant

Ik ben altijd eerlijk en oprecht. Lief maar ook liefdevol en zoek hetzelfde in een man. Iemand om de goede en de slechte tijden mee te delen. Iemand die ook graag binnen en buiten is en ook plezier wil maken altijd. Dan hoor ..