Bubble-gum's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Bubble-gum
Leeftijd:38
Land:Nederland
Provincie:Friesland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Single
Haarkleur:Blond
Oogkleur:Bruin
Geschoren:Ja

person_pin Beschrijving

Ik hoop dat ik niet herkent wordt hier daarom heb ik mijn foto niet openbaar gezet. Als we kontakt hebben en het klikt goed dan zal ik je mijn foto sturen. Wat je moet weten over mij is dat ik 34 ben maar ben ook een dikkere vrouw Ik hou van mijn lichaam ook al ben ik best dik Ik zoek dan ook iemand die ook van vrouwen met een maatje meer houden. Ik heb lekkere tieten en heerlijke billen en hou ervan als je me daar lekker verwend. Zijn er hier wel van die mannen???

Is op zoek naar

Heeft geen voorkeuren opgegeven
wen62 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
wen62
Ben een getrouwde vrouw, en nog elke dag zin hebbende in seks, alleen mijn man wil geen seks meer met mij. Mijn man is er van op de hoogte dat ik via deze weg seks zoek en heeft er geen probleem mee zolang hij maar mee hoeft te doen. Ik ga mijn lie...
Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 61 | Hetero
BettyBooB uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
BettyBooB
Mijn ouders konden het niet weten toen ze mij Bettina hebben genoemd dat ik zo "Betty Boob" zou worden, maar geinig is het wel toch? Er worden wel vaker grapjes over gemaakt en ik kan er ook wel om lachen! Heb jij grote handen?
BeverenBeveren, Oost-Vlaanderenlocation_on
Vrouw | 42 | Hetero
Gspotje uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Gspotje
Ik ben 24 uur per dag geil Ik ben helaas alleen dus moet het altijd met mijn dildo's doen Maar toch gaat er niks boven een echte geile pik die lekker mijn kut in stoot dus kom op waar zijn die geile mannen die me willen leren kennen? Geile Zoen ...
StrijenStrijen, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 54 | Hetero
Bigtits uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bigtits
Ik ben Odette ik lig al een tijdje alleen in een groot bed en daar wil ik graag verandering in brengen door hier een leuke man te leren kennen. Ben jij het alleen zijn ook zat dan wil ik met jou in contact komen.
NieuwenhoornNieuwenhoorn, Zuid-Hollandlocation_on
Vrouw | 60 | Hetero
liefvrouwtje844 uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
liefvrouwtje844
Zo nu dat de kids uit huis zijn, wil ik wat meer genieten vandaar ik hier wat zoek, ik ben heel simpel, vraag gewoon wat je wilt. Voor mij is hygiƫne wel belangrijk dus let er even op.
TilburgTilburg, Noord-Brabantlocation_on
Vrouw | 66 | Hetero